Napisz do nas:
0,00 zł
Elektryczna ostrzałka 320 Professional Diamond Hone® - CHEF'S CHOICE | CC-320 TOM-GAST
499.20 zł Netto
Wykorzystując diament - najtwardszy materiał na świecie - powlekając nim tarcze ostrzące, Chef'sChoice umożliwia łatwe i szybkie uzyskanie nadzwyczajnie ostrego ostrza noża.
To alternatywa dla starszych metod ostrzenia, w wyniku których powstawały zniszczone, wydrążone krawędzie ostrza.
Technologia Dizor® - podwójna faza, utworzona przez dwie fasety o różnych kątach - daje efekt bardzo ostrego, jednocześnie wzmocnionego, trwalszego ostrza.
UltraStrop® - elastyczne dyski w drugim etapie polerują krawędź noża do ostrości brzytwy.
Zaawansowany system kontroli ustawienia krawędzi noża podczas jego ostrzenia.
Wybierz rodzaj ostrza:
- do krojenia produktów warzywnych zalecamy ostrzenie noża na styl brzytwy, korzystająć z 2 etapów ostrzenia. - do produktów włóknistych, jak mięso, czy niektóre ryby, zalecamy ostrzenie tylko w etapie 1, ewnetualnie z pojedynczym przeciągnięciem ostrza z każdej strony w etapie 2.
Cechy produktu
- napęd elektryczny
- 2-stopniowa: I stopień- diamentowe dyski; II stopień- dyski Utra Strop® - elastyczne, wygładzające dyski do ostrości brzytwy
- efekt ostrzenia: dwustopniowa krawędź ostrza
- 100% ścierniwa diamentowe w etapie 1
- precyzyjne prowadnice ostrza przy dyskach ostrzących
- 20° kąt ostrzenia
- obudowa wykonana z tworzywa sztucznego
- cztery stopy antypoślizgowe
- przeznaczona do ostrzenia wszystkich rodzajów noży: kucharskich, santoku, tasaków, sportowych i ząbkowanych (tylko etap 2)
- długość pierwszego ostrzenia ok 1,5 minuty, ponowne ok 10 sekund
- łatwa w obsłudze
- moc: 77W
Obejrzane
Masz pytanie ?
Zadzwoń
33 853 48 05
Jesteśmy do Twojej dyspozycji
od poniedziałku do piątku
8:00 - 17:00
oraz w soboty
10:00 - 13:00