Napisz do nas:
0,00 zł
Dlaczego my ?
Lider na rynku
od ponad 20 lat
Szybka dostawa
Autoryzowany serwis
Kompleksowe doradztwo
Atrakcyjne ceny
Kruszarki do lodu
Kruszarki do lodu pojawiają się w każdej gastronomii gdzie tylko podawane są drinki, koktajle, desery i napoje, które wymagają lodu w kostkach lub lodowego kruszywa. Najprościej podzielić je na dwie kategorie, kruszarki ręczne i kruszarki elektryczne. Kruszarka manualna nie posiada napędu elektrycznego, wymaga pracy rąk. Można powiedzieć, że jest to swoisty młynek do kostek lodu. Kruszarki ręczne sprawdzą się w małych lokalach, gdzie ilość drobnego lodu, wymaganego do przygotowania zamówień nie jest duża. W przypadku lokali nastawionych na większą produkcję warto zastanowić się nad elektryczną kruszarką do lodu. Wiele modeli nadaje się bowiem do pracy ciągłej w użytku komercyjnym, przez co mamy pewność, że sprzęt ten nie zawiedzie podczas pracy. Do brów polecamy barowe kruszarki do lodu, które potrafią przemielić i rozkruszyć nawet 60 kg lodu na godzinę.