Napisz do nas:
0,00 zł
Dlaczego my ?
Lider na rynku
od ponad 20 lat
Szybka dostawa
Autoryzowany serwis
Kompleksowe doradztwo
Atrakcyjne ceny
Patelnie gastronomiczne
Patelnie gastronomiczne to obowiązkowy element wyposażenia każdej kuchni. Zarówno tej restauracyjnej, jak i domowej. Patelnie służą głównie do smażenia, ale także do duszenia czy grillowania. Dobra patelnia jest gwarantem idealnie przygotowanego dania, idealnej jego temperatury, a także stanu wysmażenia. W każdej kuchni znaleźć powinny się przynajmniej trzy tego typu naczynia w różnych rozmiarach oraz jedna z przeznaczeniem na grillowanie. Taki zestaw sprawia, że wyczarować można absolutnie każde danie. W naszej ofercie znalazły się patelnie do naleśników, ryb, do grillowania, WOKi oraz patelnie do paeli. Różnią się miedzy sobą nie tylko zastosowaniem, ale także budową, powłoką czy materiałem, z którego zostały wykonane. Łączy je natomiast najwyższa jakość użytych surowców, precyzja wykonania, idealne wykończenie oraz trwałość, które składają się na produkty premium. Zapraszamy do zapoznania się ze szczegółami naszej oferty.
- naczynie żeliwne posiada oksydowaną powierzchnię zapobiegającą rdzewieniu
- rozgrzewa się równomiernie, długo utrzymując ciepło
- idealne do podawania dań na gorąco
- polecane do gotowania na otwartym ogniu, a także w piekarnikach oraz na kuchenkach gazowych, płytach grzewczych ceramicznych i indukcyjnych
- rączka ze stali nierdzewnej
- odkręcana rękojeść
- patelnia aluminiowa pokryta teflonową powłoką nieprzywierającą
- wykonana z odlewu aluminium
- rączka wykonana ze stali epoksydowanej
- dobrze i szybko rozprowadza ciepło po całej powierzchni
- można smażyć z niewielką ilością tłuszczu
- średnica spodu patelni 215 mm
- patelnie aluminiowe pokryte Teflonem® z logo DUPONT®
- trzywarstwowa powłoka zapobiegająca przywieraniu, odporna na zarysowania
- rączka stalowa wykonana ze stali epoksydowanej, zapewnia wysoką wytrzymałość termiczną
- szybko i równomiernie rozprowadza ciepło na całej powierzchni
- można smażyć z niewielką ilością tłuszczu
- warstwa indukcyjna na spodzie patelni
Bardzo dobrej jakości patelnia z misą żeliwna
- patelnia wykonana z twardego aluminium powlekana tytanem
- nienagrzewająca się rączka wykonana ze stali nierdzewnej
- grubość dna 5 mm
- naczynie żeliwne posiada oksydowaną powierzchnię zapobiegającą rdzewieniu
- rozgrzewa się równomiernie, długo utrzymując ciepło
- idealne do podawania dań na gorąco
- polecane do gotowania na otwartym ogniu, a także w piekarnikach oraz na kuchenkach gazowych, płytach grzewczych ceramicznych i indukcyjnych
- rączka ze stali nierdzewnej
- odkręcana rękojeść
- średnica spodu patelni 255 mm
- patelnie aluminiowe pokryte Teflonem® z logo DUPONT®
- trzywarstwowa powłoka zapobiegająca przywieraniu, odporna na zarysowania
- rączka stalowa wykonana ze stali epoksydowanej, zapewnia wysoką wytrzymałość termiczną
- szybko i równomiernie rozprowadza ciepło na całej powierzchni
- można smażyć z niewielką ilością tłuszczu
- warstwa indukcyjna na spodzie patelni
- patelnia aluminiowa pokryta teflonową powłoką nieprzywierającą
- wykonana z odlewu aluminium
- rączka wykonana ze stali epoksydowanej
- dobrze i szybko rozprowadza ciepło po całej powierzchni
- można smażyć z niewielką ilością tłuszczu
- technologia wielowarstwowego dna zapewnia dobre przewodzenie ciepła
- kapsułowe dno gwarantuje odporność na korozję
- patelnia wykonana z twardego aluminium powlekana tytanem
- raczka wykonana ze stali nierdzewnej nienagrzewająca się
- grubość dna 5 mm
- technologia wielowarstwowego dna zapewnia dobre przewodzenie ciepła
- kapsułowe dno gwarantuje odporność na korozję
- patelnia wykonana z twardego aluminium powlekana tytanem
- raczka wykonana ze stali nierdzewnej nienagrzewająca się
- grubość dna 5 mm
- naczynie żeliwne posiada oksydowaną powierzchnię zapobiegającą rdzewieniu
- rozgrzewa się równomiernie, długo utrzymując ciepło
- idealne do podawania dań na gorąco
- polecane do gotowania na otwartym ogniu, a także w piekarnikach oraz na kuchenkach gazowych, płytach grzewczych ceramicznych i indukcyjnych
- rączka żeliwna
- patelnia aluminiowa pokryta oryginalnym Teflonem z logo DUPONT
- trzywarstwowa powłoka teflonowa zapobiegająca przywieraniu, odporna na zarysowania
- rączka stalowa wykonana ze stali epoksydowanej, zapewnia wysoką wytrzymałość termiczną
- dobrze i szybko rozprowadza ciepło po całej powierzchni
- można smażyć z niewielką ilością tłuszczu
- 3 warstwowe pokrycie teflonem
- patelnia aluminiowa pokryta teflonową powłoką nieprzywierającą
- wykonana z odlewu aluminium
- rączka wykonana ze stali epoksydowanej
- dobrze i szybko rozprowadza ciepło po całej powierzchni
- można smażyć z niewielką ilością tłuszczu
- technologia wielowarstwowego dna zapewnia dobre przewodzenie ciepła
- kapsułowe dno gwarantuje odporność na korozję
- technologia wielowarstwowego dna zapewnia dobre przewodzenie ciepła
- kapsułowe dno gwarantuje odporność na korozję
- technologia wielowarstwowego dna zapewnia dobre przewodzenie ciepła
- kapsułowe dno gwarantuje odporność na korozję
- wymiar wewnętrzny dna patelni 18 cm
- naczynie żeliwne o czarnej powierzchni uzyskanej dzięki procesowi wypalania
- idealne do podawania dań na gorąco
- grube dno sprawia, że potrawy wolno stygną
- patelnia aluminiowa pokryta oryginalnym Teflonem z logo DUPONT
- trzywarstwowa powłoka teflonowa zapobiegająca przywieraniu, odporna na zarysowania
- rączka stalowa wykonana ze stali epoksydowanej, zapewnia wysoką wytrzymałość termiczną
- dobrze i szybko rozprowadza ciepło po całej powierzchni
- można smażyć z niewielką ilością tłuszczu
- 3 warstwowe pokrycie teflonem
patelnia wykonana z twardego aluminium powlekana tytanem
raczka wykonana ze stali nierdzewnej nienagrzewająca się
grubość dna 5 mm
- patelnia aluminiowa pokryta teflonową powłoką nieprzywierającą
- wykonana z odlewu aluminium
- rączka wykonana ze stali epoksydowanej
- dobrze i szybko rozprowadza ciepło po całej powierzchni
- można smażyć z niewielką ilością tłuszczu
- patelnia wykonana z twardego aluminium powlekana tytanem
- raczka wykonana ze stali nierdzewnej nienagrzewająca się
- grubość dna 5 mm
- patelnia aluminiowa pokryta teflonową powłoką nieprzywierającą
- rączka wykonana ze stali epoksydowanej
- wykonana z odlewu aluminium
- dobrze i szybko rozprowadza ciepło po całej powierzchni
- można smażyć z niewielką ilością tłuszczu
- nieprzystosowane do kuchni indukcyjnych
- technologia wielowarstwowego dna zapewnia dobre przewodzenie ciepła
- kapsułowe dno gwarantuje odporność na korozję
- nieczynie żeliwne o czarnej powierzchni uzyskanej dzięki procesowi wypalania
- idealne do podawania dań na gorąco
- grube dno sprawia, że potrawy wolno stygną
- dwustronną płytę grillową można używać na standardowych palnikach gazowych i elektrycznych (doskonała do przyrządzania steków po amerykańsku i argentyńsku)