Widelce do mięs

Przygotowywanie, podawanie oraz dzielenie mięs jest dużo wygodniejsze i prostsze dzięki widelcom do mięs. Te duże i wytrzymałe przybory kuchenne są obowiązkowych elementem wyposażenia nie tylko dużych, profesjonalnych lokalów gastronomicznych, ale także mniejszych kuchni, nawet tych domowych. Widelce to służą do przewracania mięs podczas pieczenia, smażenia czy duszenia, sprawdzania stanu ich przygotowania, jednak ich podstawowym zadaniem jest przytrzymywanie mięsa podczas krojenia. Jest to bardzo wygodne narzędzie, które daje możliwość precyzyjnego podtrzymania nawet bardzo dużego kawałka mięsa. W naszej ofercie znalazły się różne typy widelców. Od najprostszych, w całości wykonanych ze stali nierdzewnej, aż po takie, których rączka stworzona została z drewna bądź tworzywa sztucznego, o wysokich właściwościach higienicznych. Wybór odpowiedniego widelca jest uzależniony od osobistych preferencji. W tej kategorii zebraliśmy widelce o klasycznym i ponadczasowym designie.

Aktywne filtry

112,36 zł 129,15 zł -13%
Zobacz
26,54 zł 30,50 zł -13%
Zobacz
25,71 zł 27,06 zł -5%
Zobacz
73,94 zł 84,99 zł -13%
Zobacz
48,58 zł 55,84 zł -13%
Zobacz
138,04 zł 158,67 zł -13%
Zobacz
20,22 zł 23,25 zł -13%
Zobacz
24,90 zł 28,29 zł -12%
Zobacz
16,24 zł 18,45 zł -12%
Zobacz
30,38 zł 31,98 zł -5%
Zobacz
47,91 zł 50,43 zł -5%
Zobacz

widelec trójzębny wykonany z jednego kawałka stali

  • Materiał wykonania : stal nierdzewna
  • Długość - L : 400 mm
  • okrągły uchwyt
  • Materiał wykonania : stal węglowa
  • Długość - L : 150 mm
  • Mycie w zmywarce : Tak
  • Materiał wykonania : stal węglowa
  • Długość - L : 150 mm
  • Mycie w zmywarce : Tak
48,58 zł 55,84 zł -13%
  • Długość - L : 180 mm
  • Mycie w zmywarce : Tak
  • Kolor : czarny
  • antypoślizgowa rękojeść wykonana z dwóch rodzajów tworzywa, twardego (kolor czerwony), oraz miękkiego (kolor zielony)
  • ostrze ze stali chromowo-molibdenowej, o twardości 54-56 HRC
  • można myć w zmywarce i wyparzać
20,22 zł 23,25 zł -13%
  • twardość ostrza 52-54 HRC
  • rękojeść dopasowana w sposób uniemożliwiający gromadzenie się resztek w miejscach łączenia
  • ostrza noża ze stali nierdzewnej utwadzanej przez walcowanie
  • można myć w zmywarkach i wyparzać