Widelce do mięs

Przygotowywanie, podawanie oraz dzielenie mięs jest dużo wygodniejsze i prostsze dzięki widelcom do mięs. Te duże i wytrzymałe przybory kuchenne są obowiązkowych elementem wyposażenia nie tylko dużych, profesjonalnych lokalów gastronomicznych, ale także mniejszych kuchni, nawet tych domowych. Widelce to służą do przewracania mięs podczas pieczenia, smażenia czy duszenia, sprawdzania stanu ich przygotowania, jednak ich podstawowym zadaniem jest przytrzymywanie mięsa podczas krojenia. Jest to bardzo wygodne narzędzie, które daje możliwość precyzyjnego podtrzymania nawet bardzo dużego kawałka mięsa. W naszej ofercie znalazły się różne typy widelców. Od najprostszych, w całości wykonanych ze stali nierdzewnej, aż po takie, których rączka stworzona została z drewna bądź tworzywa sztucznego, o wysokich właściwościach higienicznych. Wybór odpowiedniego widelca jest uzależniony od osobistych preferencji. W tej kategorii zebraliśmy widelce o klasycznym i ponadczasowym designie.

Aktywne filtry

133,28 zł 158,67 zł -16%
Zobacz
29,55 zł 35,18 zł -16%
Zobacz
19,63 zł 23,37 zł -16%
Zobacz
27,55 zł 34,44 zł -20%
Zobacz
38,33 zł 45,63 zł -16%
Zobacz
22,42 zł 26,69 zł -16%
Zobacz
93,48 zł 116,85 zł -20%
Zobacz
44,96 zł 52,89 zł -15%
Zobacz
36,50 zł 41,48 zł -12%
Zobacz
45,76 zł 52,00 zł -12%
Zobacz
9,09 zł 10,33 zł -12%
Zobacz
24,60 zł 30,75 zł -20%
Zobacz
70,44 zł 74,14 zł -5%
Zobacz

widelec trójzębny wykonany z jednego kawałka stali

  • Materiał wykonania : stal nierdzewna
  • Długość - L : 400 mm
  • okrągły uchwyt
27,55 zł 34,44 zł -20%
38,33 zł 45,63 zł -16%
  • Długość - L : 180 mm
  • Mycie w zmywarce : Tak
  • Kolor : czarny
22,42 zł 26,69 zł -16%
  • twardość ostrza 52-54 HRC
  • rękojeść dopasowana w sposób uniemożliwiający gromadzenie się resztek w miejscach łączenia
  • ostrza noża ze stali nierdzewnej utwadzanej przez walcowanie
  • można myć w zmywarkach i wyparzać
93,48 zł 116,85 zł -20%
45,76 zł 52,00 zł -12%
9,09 zł 10,33 zł -12%
24,60 zł 30,75 zł -20%
70,44 zł 74,14 zł -5%