Elektryczna ostrzałka do noży 120 - CHEF'S CHOICE | CC-120 TOM-GAST

Elektryczna ostrzałka do noży 120 - CHEF'S CHOICE | CC-120 TOM-GAST

1 047,96 zł
827,89 zł Brutto Zyskujesz 21%

673.08 zł Netto

Najniższa cena w okresie 30 dni przed promocją: 968,44 zł

: CC-120

Ilość

Wykorzystując diament - najtwardszy materiał na świecie - powlekając nim tarcze ostrzące, Chef'sChoice umożliwia łatwe i szybkie uzyskanie nadzwyczajnie ostrego ostrza noża.
To alternatywa dla starszych metod ostrzenia, w wyniku których powstawały zniszczone, wydrążone krawędzie ostrza.

Profesjonalna Diamentowa Ostrzałka do noży Chef‘sChoice® model 120 łączy w sobie dyski pokryte ścierniwem diamentowym oraz zaawansowaną technologię ostrzenia, dając najostrzejsze i najtrwalsze ostrza spośród wszystkich dostępnych na rynku ostrzałek. Dzięki temu urządzeniu wszystkie Twoje noże będą ostre jak brzytwa. Ponowne zaostrzenie noży, raz naostrzonych za pomocą modelu 120 zajmuje mniej niż minutę.

Technologia Edge Select™ umożliwia wybór rodzaju zaostrzenia krawędzi noża w zależności od rodzaju surowca, który ma być krojony: - etap 1 stosujemy do noży używanych do częstego krojenia produktów ciężkich, włóknistych, takich jak mięso, niektóre ryby, a także niektóre włókniste warzywa, potrzebującego agresywnego wykończenia ostrza
- etap 1+2 - tworzy podwójną fazę, wzmacniając krawędź noża - zalecane do lżejszych włóknistych produktów
- etap 1+2+3 - tworzy potrójną fazę krawędzi, tworząc najtrwalszą krawędź ostrza - zalecane do krojenia warzyw.
- podostrzanie noża zalecane jest wykonywać w etapie 2 lub 2+3.

Technologia TrizorPLus® - potrójna faza, utworzona przez trzy fasety o różnych kątach - daje efekt bardzo ostrego, jednocześnie wzmocnionego, trwalszego ostrza.

Ultradrobne ścierne diamentowe dyski w etapie 2 doostrzają agresywniej krawędź noża, a elastomerowe dyski w etapie 3 polerują ostrze do ostrości brzytwy.

Zaawansowany system kontroli ustawienia krawędzi noża podczas jego ostrzenia.

Do wszystkich rodzajów noży: kucharskich, santoku, tasaków, sportowych i ząbkowanych (tylko etap 3). - Edge Select ™

Cechy produktu

  • napęd elektryczny
  • 3-stopniowa: I stopień - drobno-ścierne diamentowe dyski; II stopień - ultra drobne ścierno - wygładzające diamentowe dyski; III stopień - dyski wygładające
  • efekt ostrzenia dwustopniowa krawędź ostrza
  • precyzyjne prowadnice ostrza przy dyskach ostrzących
  • 20° kąt ostrzenia
  • obudowa wykonana z tworzywa sztucznego
  • cztery stopki antypoślizgowe
  • przeznaczona do ostrzenia wszystkich rodzajów noży: kucharskich, santoku, tasaków, sportowych i ząbkowanych (tylko etap 3)
  • Technologia TrizorPLus®, technologi Edge Select ™
  • łatwa w obsłudze
  • długość pierwszego ostrzenia trwa ok. minuty, ponowne ok 10 sekund
  • moc: 75 W
CC-120

Obejrzane

Masz pytanie ?

Zadzwoń
33 853 48 05

Jesteśmy do Twojej dyspozycji
od poniedziałku do piątku
8:00 - 17:00
oraz w soboty
10:00 - 13:00

Proponowane produkty