Napisz do nas:
0,00 zł
Dlaczego my ?
Lider na rynku
od ponad 20 lat
Szybka dostawa
Autoryzowany serwis
Kompleksowe doradztwo
Atrakcyjne ceny
Obróbka termiczna
Obróbka termiczna - niezbędny sprzęt
Obróbka termiczna to sam proces przygotowywania posiłków. Poza garnkami, patelniami i piecami istnieje szereg urządzeń, które sprawiają, że obróbka termiczna dań jest szybsza, wygodniejsza, łatwiejsza i zapewnia interesujące efekty. Dostępne w naszej ofercie urządzenia kuchenne do obróbki termicznej podzieliliśmy dla waszej wygody na mniejsze podkategorie. Znajdziecie u nas zatem frytkownice, gofrownice, naleśnikarki, opiekacze, makaroniarki, cyrkulatory Sous Vide, płyty grillowe i całe grille. Wszystkie te produkty charakteryzują się najwyższą jakością wykonania, współpracujemy wyłącznie z najlepszymi markami na świecie. Poza profesjonalnymi sprzętami w naszej ofercie znajdziecie także to, co z powodzeniem mogłoby być elementem domowej kuchni, czyli np. czajniki, tostery, kuchenki mikrofalowe i kuchenki indukcyjne. Mnogość produktów i bardzo szeroki wybór sprawią, że nawet najbardziej wybredny szef kuchni znajdzie u nas coś dla siebie. Zapraszamy do szczegółowego przyjrzenia się produktom w tej kategorii.
Wysokiej jakości urządzenia do obróbki termicznej
Obróbka termiczna mięsa i innych produktów spożywczych to czynność wykonywana w każdej profesjonalnej kuchni. Dlatego urządzenia do obróbki termicznej odgrywają w lokalach gastronomicznych bardzo istotną rolę. Są to różnego rodzaju piece i grille gastronomiczne, a także naleśnikarki, frytownice, gofrownice, czajniki, opiekacze, tostery czy kuchenki mikrofalowe.
Jak powinna wyglądać profesjonalna obróbka termiczna żywności?
Warto inwestować w wysokiej jakości urządzenia do obróbki termicznej, które działają szybko i precyzyjnie. W naszym sklepie internetowym stawiamy na sprzęt znanych i uznanych na rynku marek. Obróbka cieplna potraw w gastronomii realizowana jest przy pomocy różnego rodzaju sprzętów. Są to zarówno duże urządzenia, jak i sprzęty o wiele mniejsze. Ich wybór powinien być podyktowany przede wszystkim rodzajem prowadzonego lokalu gastronomicznego.
Obróbka termiczna w profesjonalnej kuchni
Zacząć trzeba od tego, że obróbka cieplna żywności na ogół odbywa się w czasie smażenia, gotowania, grillowania czy pieczenia produktów spożywczych. Dostępne w naszej ofercie urządzenia do obróbki termicznej doskonale sprawdzają się w każdych warunkach. Podgrzewacze pozwalają np. na utrzymanie stałej temperatury dania, a kuchenki mikrofalowe sprawiają, że jest ono szybko gotowe do spożycia. Jeśli jest problem z wyborem odpowiedniego sprzętu - napisz, a na pewno pomożemy.
Zdrowo, wydajnie i szybko
Komfortowe przygotowanie potraw bezpośrednio na ryflowanej powierzchni grzewczej z dodatkiem niewielkiej ilości tłuszczu. Zdrowe i delikatne przygotowywanie ryb, mięsa, warzyw na atrakcyjnie prezentującym się grillu. Świetnie nadaje się do Front Cooking.