Wózki do flambirowania

Flambirowanie to sposób podawania dań, który polega na skropieniu lub oblaniu go alkoholem i podpaleniu. Flambirowanie nazywany bywa także płonącym półmiskiem. Najczęściej poddaje się mu np. mięso, a do podpalania używa się wyłącznie mocnych alkoholi. Aby móc przygotować tego typu potrawy na oczach gości, konieczny jest wózek do flambirowania. W naszej ofercie znajdziecie wózki wykonane z najwyższej jakości płyty laminowanej. Mają miejsce na butlę gazową, wygodne szuflady oraz obrotowe kółka. Jednak najważniejsze są palniki. W ofercie posiadamy wózek do flambirowania z jednym palnikiem bądź dwoma oraz bardzo wygodny i bezpieczny uchwyt do prowadzenia wózka. Dużym ułatwieniem jest także rozkładana półka, dzięki czemu stolik zyskać może dodatkowe miejsce. Są to urządzenia, które sprawdzą się w każdej restauracji serwującej tego typu dania. Pozwalają na bardzo oryginalne i niezwykle spektakularne serwowanie dań.

Active filters