Brytfanny

Brytfanny to niezwykle praktyczne naczynia, które można wykorzystać do gotowania i serowania różnego rodzaju potraw. Spotkamy je w większości lokali gastronomicznych – to jedne z podstawowych akcesoriów, bez których funkcjonowanie tego typu lokali byłoby znacznie utrudnione. Zastosowań popularnej brytfanny jest zresztą bardzo dużo - w naczyniu tego typu można potrawy dusić, smażyć, gotować, a nawet piec ciasta czy chleb. W naszym sklepie z zaopatrzeniem dla gastronomii znajdziecie Państwo ich bogaty wybór.

Polecane przez nas gęsiarki różnią się między sobą wyglądem oraz rozmiarami. W naszej ofercie znalazły się duże i mniejsze naczynia do przygotowywania dań. Większość polecanych przez modeli posiada pokrywki, które ułatwią duszenie mięs oraz zapobiegną rozlewaniu się sosu w trakcie przenoszenia brytfanny.

Aktywne filtry

594,14 zł 752,07 zł -21%
Zobacz
268,35 zł 339,68 zł -21%
Zobacz
790,92 zł 1 001,17 zł -21%
Zobacz
400,64 zł 507,14 zł -21%
Zobacz
80,81 zł 89,79 zł -10%
Zobacz
84,13 zł 93,48 zł -10%
Zobacz
106,27 zł 118,08 zł -10%
Zobacz
594,14 zł 752,07 zł -21%
790,92 zł 1 001,17 zł -21%
80,81 zł 89,79 zł -10%
84,13 zł 93,48 zł -10%
106,27 zł 118,08 zł -10%
  • naczynie żeliwne posiada oksydowaną powierzchnię zapobiegającą rdzewieniu
  • rozgrzewa się równomiernie, długo utrzymując ciepło
  • idealne do podawania dań na gorąco
  • polecane do gotowania na otwartym ogniu, a także w piekarnikach oraz na kuchenkach gazowych, płytach grzewczych ceramicznych i indukcyjnych
  • naczynia wykonane z żeliwa o czrnej powierzchni
  • idealne do serwowania potraw na gorąco
  • kolor czarny uzyskany w procesie wypalania
  • długo utrzymuje wysoką temperaturę serwowanych dań
  • naczynia żeliwne wymagają zabiegu konserwacji
  • poprzez natłuszcanie powierzchni olejem jadalnym
  • naczynia wykonane z żeliwa o czrnej powierzchni
  • idealne do serwowania potraw na gorąco
  • kolor czarny uzyskany w procesie wypalania
  • długo utrzymuje wysoką temperaturę serwowanych dań
  • naczynia żeliwne wymagają zabiegu konserwacji
  • poprzez natłuszcanie powierzchni olejem jadalnym