Brytfanny

Brytfanny to niezwykle praktyczne naczynia, które można wykorzystać do gotowania i serowania różnego rodzaju potraw. Spotkamy je w większości lokali gastronomicznych – to jedne z podstawowych akcesoriów, bez których funkcjonowanie tego typu lokali byłoby znacznie utrudnione. Zastosowań popularnej brytfanny jest zresztą bardzo dużo - w naczyniu tego typu można potrawy dusić, smażyć, gotować, a nawet piec ciasta czy chleb. W naszym sklepie z zaopatrzeniem dla gastronomii znajdziecie Państwo ich bogaty wybór.

Polecane przez nas gęsiarki różnią się między sobą wyglądem oraz rozmiarami. W naszej ofercie znalazły się duże i mniejsze naczynia do przygotowywania dań. Większość polecanych przez modeli posiada pokrywki, które ułatwią duszenie mięs oraz zapobiegną rozlewaniu się sosu w trakcie przenoszenia brytfanny.

Aktywne filtry

463,91 zł 552,27 zł -16%
Zobacz
205,61 zł 244,77 zł -16%
Zobacz
618,89 zł 736,77 zł -16%
Zobacz
308,93 zł 367,77 zł -16%
Zobacz
42,07 zł 46,74 zł -10%
Zobacz
49,82 zł 55,35 zł -10%
Zobacz
58,67 zł 65,19 zł -10%
Zobacz
187,08 zł 207,87 zł -10%
Zobacz
683,79 zł 785,97 zł -13%
Zobacz
29,86 zł 34,32 zł -13%
Zobacz
33,17 zł 38,13 zł -13%
Zobacz
463,91 zł 552,27 zł -16%
618,89 zł 736,77 zł -16%
42,07 zł 46,74 zł -10%
49,82 zł 55,35 zł -10%
58,67 zł 65,19 zł -10%
187,08 zł 207,87 zł -10%
683,79 zł 785,97 zł -13%
  • naczynie żeliwne posiada oksydowaną powierzchnię zapobiegającą rdzewieniu
  • rozgrzewa się równomiernie, długo utrzymując ciepło
  • idealne do podawania dań na gorąco
  • polecane do gotowania na otwartym ogniu, a także w piekarnikach oraz na kuchenkach gazowych, płytach grzewczych ceramicznych i indukcyjnych
  • naczynia wykonane z żeliwa o czrnej powierzchni
  • idealne do serwowania potraw na gorąco
  • kolor czarny uzyskany w procesie wypalania
  • długo utrzymuje wysoką temperaturę serwowanych dań
  • naczynia żeliwne wymagają zabiegu konserwacji
  • poprzez natłuszcanie powierzchni olejem jadalnym
  • naczynia wykonane z żeliwa o czrnej powierzchni
  • idealne do serwowania potraw na gorąco
  • kolor czarny uzyskany w procesie wypalania
  • długo utrzymuje wysoką temperaturę serwowanych dań
  • naczynia żeliwne wymagają zabiegu konserwacji
  • poprzez natłuszcanie powierzchni olejem jadalnym