Brytfanny

Brytfanny to niezwykle praktyczne naczynia, które można wykorzystać do gotowania i serowania różnego rodzaju potraw. Spotkamy je w większości lokali gastronomicznych – to jedne z podstawowych akcesoriów, bez których funkcjonowanie tego typu lokali byłoby znacznie utrudnione. Zastosowań popularnej brytfanny jest zresztą bardzo dużo - w naczyniu tego typu można potrawy dusić, smażyć, gotować, a nawet piec ciasta czy chleb. W naszym sklepie z zaopatrzeniem dla gastronomii znajdziecie Państwo ich bogaty wybór.

Polecane przez nas gęsiarki różnią się między sobą wyglądem oraz rozmiarami. W naszej ofercie znalazły się duże i mniejsze naczynia do przygotowywania dań. Większość polecanych przez modeli posiada pokrywki, które ułatwią duszenie mięs oraz zapobiegną rozlewaniu się sosu w trakcie przenoszenia brytfanny.

Aktywne filtry

497,04 zł 552,27 zł -10%
Zobacz
220,29 zł 244,77 zł -10%
Zobacz
663,09 zł 736,77 zł -10%
Zobacz
330,99 zł 367,77 zł -10%
Zobacz
43,39 zł 60,27 zł -28%
Zobacz
52,25 zł 72,57 zł -28%
Zobacz
149,67 zł 207,87 zł -28%
Zobacz
691,65 zł 785,97 zł -12%
Zobacz
33,55 zł 38,13 zł -12%
Zobacz
33,55 zł 38,13 zł -12%
Zobacz
497,04 zł 552,27 zł -10%
663,09 zł 736,77 zł -10%
43,39 zł 60,27 zł -28%
52,25 zł 72,57 zł -28%
149,67 zł 207,87 zł -28%
691,65 zł 785,97 zł -12%
  • naczynie żeliwne posiada oksydowaną powierzchnię zapobiegającą rdzewieniu
  • rozgrzewa się równomiernie, długo utrzymując ciepło
  • idealne do podawania dań na gorąco
  • polecane do gotowania na otwartym ogniu, a także w piekarnikach oraz na kuchenkach gazowych, płytach grzewczych ceramicznych i indukcyjnych
  • naczynia wykonane z żeliwa o czrnej powierzchni
  • idealne do serwowania potraw na gorąco
  • kolor czarny uzyskany w procesie wypalania
  • długo utrzymuje wysoką temperaturę serwowanych dań
  • naczynia żeliwne wymagają zabiegu konserwacji
  • poprzez natłuszcanie powierzchni olejem jadalnym
  • naczynia wykonane z żeliwa o czrnej powierzchni
  • idealne do serwowania potraw na gorąco
  • kolor czarny uzyskany w procesie wypalania
  • długo utrzymuje wysoką temperaturę serwowanych dań
  • naczynia żeliwne wymagają zabiegu konserwacji
  • poprzez natłuszcanie powierzchni olejem jadalnym