Brytfanny

Brytfanny to niezwykle praktyczne naczynia, które można wykorzystać do gotowania i serowania różnego rodzaju potraw. Spotkamy je w większości lokali gastronomicznych – to jedne z podstawowych akcesoriów, bez których funkcjonowanie tego typu lokali byłoby znacznie utrudnione. Zastosowań popularnej brytfanny jest zresztą bardzo dużo - w naczyniu tego typu można potrawy dusić, smażyć, gotować, a nawet piec ciasta czy chleb. W naszym sklepie z zaopatrzeniem dla gastronomii znajdziecie Państwo ich bogaty wybór.

Polecane przez nas gęsiarki różnią się między sobą wyglądem oraz rozmiarami. W naszej ofercie znalazły się duże i mniejsze naczynia do przygotowywania dań. Większość polecanych przez modeli posiada pokrywki, które ułatwią duszenie mięs oraz zapobiegną rozlewaniu się sosu w trakcie przenoszenia brytfanny.

Aktywne filtry

486,00 zł 552,27 zł -12%
Zobacz
215,40 zł 244,77 zł -12%
Zobacz
648,36 zł 736,77 zł -12%
Zobacz
323,64 zł 367,77 zł -12%
Zobacz
50,25 zł 52,89 zł -5%
Zobacz
65,44 zł 68,88 zł -5%
Zobacz
68,94 zł 72,57 zł -5%
Zobacz
197,48 zł 207,87 zł -5%
Zobacz
683,79 zł 785,97 zł -13%
Zobacz
34,35 zł 39,48 zł -13%
Zobacz
33,17 zł 38,13 zł -13%
Zobacz
486,00 zł 552,27 zł -12%
648,36 zł 736,77 zł -12%
50,25 zł 52,89 zł -5%
65,44 zł 68,88 zł -5%
68,94 zł 72,57 zł -5%
197,48 zł 207,87 zł -5%
683,79 zł 785,97 zł -13%
  • naczynie żeliwne posiada oksydowaną powierzchnię zapobiegającą rdzewieniu
  • rozgrzewa się równomiernie, długo utrzymując ciepło
  • idealne do podawania dań na gorąco
  • polecane do gotowania na otwartym ogniu, a także w piekarnikach oraz na kuchenkach gazowych, płytach grzewczych ceramicznych i indukcyjnych
  • naczynia wykonane z żeliwa o czrnej powierzchni
  • idealne do serwowania potraw na gorąco
  • kolor czarny uzyskany w procesie wypalania
  • długo utrzymuje wysoką temperaturę serwowanych dań
  • naczynia żeliwne wymagają zabiegu konserwacji
  • poprzez natłuszcanie powierzchni olejem jadalnym
  • naczynia wykonane z żeliwa o czrnej powierzchni
  • idealne do serwowania potraw na gorąco
  • kolor czarny uzyskany w procesie wypalania
  • długo utrzymuje wysoką temperaturę serwowanych dań
  • naczynia żeliwne wymagają zabiegu konserwacji
  • poprzez natłuszcanie powierzchni olejem jadalnym