Napisz do nas:
0,00 zł
Dlaczego my ?
Lider na rynku
od ponad 20 lat
Szybka dostawa
Autoryzowany serwis
Kompleksowe doradztwo
Atrakcyjne ceny
Tunelowe
Piece tunelowe nazywane czasem piecami przelotowymi do pizzy, to jedno z ciekawszych rozwiązań, które wybierają właściciele małej gastronomii, gdzie zależy nam na szybkim zaserwowaniu pizzy. Piece te składają się z taśmy, rodzaju podajnika, którą pizza wędruje do komory opiekacza, tam przebywa przez odpowiedni, potrzebny do wypieczenia placka czas i zostaje wysunięta z drugiej strony pieca. Piece tunelowe cechuje dużo mniejsza, niż standardowych pieców do pizzy budowa. Piece przelotowe to urządzenia bardzo uniwersalne bowiem pozwalają na upieczenie nie tylko pizzy, ale także bagietki, zapiekanki, tosty, czy też Bruschettę. Mogą być dobrym rozwiązaniem w niewielkich lokalach, które specjalizują się w kuchni śródziemnomorskiej, bowiem sprzedawane piece nadają się do ciągłej pracy w użytku komercyjnym.