Napisz do nas:
0,00 zł
Dlaczego my ?
Lider na rynku
od ponad 20 lat
Szybka dostawa
Autoryzowany serwis
Kompleksowe doradztwo
Atrakcyjne ceny
Tłuczki
Tłuczki do mięs to jeden z tych przyborów kuchennych, bez których trudno wyobrazić sobie kuchnie, nie tylko te profesjonalną, w dużym lokalu gastronomicznym, ale także tę domową. Ich zadaniem jest zmiękczanie mięs. W naszej ofercie znaleźć możecie zatem tradycyjne tłuczki do rozbijania mięsa, tłuczki z kolcami oraz wiele wariacji na ten temat. Wszystkie wykonane są z najwyższej jakości materiałów, w tym z wytrzymałej stali nierdzewnej i tworzyw sztucznych, które zapobiegają ślizganiu się urządzenia w dłoni. Duży wybór sprawia, że nawet najbardziej wymagający szefowie kuchni odnajdą coś dla siebie. Natomiast dobierając go, warto kierować się głównym zastosowaniem, czyli tym, do czego tłuczek będzie w głównej mierze używany. W pełni profesjonalna kuchnia powinna być wyposażona w różnego rodzaju tłuczki, które uzupełniają się wzajemnie. Zapraszamy do szczegółowego przyjrzenia się produktom w naszej ofercie.
- licza ostrzy - 45
- profesjonalny siekacz zmiękczający do mięsa
- ostrza w dwóch rzędach wykonane z wysokiej jakości stali nierdzewnej
- poręczny
- sprawia, że mięso jest delikatniejsze, miękkie i bardziej soczyste
- włókna mięsa zostają nacięte, nie zmiażdzone
- czas obróbki mięsa jak i jego smażenia, pieczenia lub grillowania ulega znacznemu skróceniu
- możliwość zdjęcia stopki w celu czyszczenia
- Uwaga! Należy zachować ostrożność przy myciu - bardzo ostre noże
- połączenie cech tradycyjnego tłuczka z profesjonalnym, opatentowanym siekaczem do mięsa
- układ sprężynowy połączony jest z 56 nożami nacinającymi włókna mięsa
- czas obróbki mięsa jak i jego smażenia, pieczenia lub grillowania ulega znacznemu skróceniu
- długość rączki 185 mm
- Uwaga! Należy zachować ostrożność przy myciu - bardzo ostre noże
- 2 powierzchnie rozbijające
- 3 powierzchnie rozbijające
- rączka z tworzywa