Dlaczego my ?

Lider na rynku
od ponad 20 lat

Szybka dostawa

Autoryzowany serwis

Kompleksowe doradztwo

Atrakcyjne ceny

Do grillowania

Grillowanie jest jednym z najzdrowszych sposobów przygotowywania posiłków. Do przygotowania steków, mięs, warzyw czy ryb zużywa się bowiem zdecydowania mniej tłuszczy niż przy smażeniu. Nie każda kuchni a może pozwolić sobie na tradycyjny, prawdziwy grill dlatego idealnym rozwiązaniem są patelnie do grillowania. To akcesorium kuchenne, które pozwala na przygotowanie zdrowych i smacznych posiłków na wszystkich rodzajach kuchenek, od gazowych po płyty indukcyjne. Jest to zatem patelnia, która powinna znaleźć się w absolutnie każdym porządnie wyposażonym lokalu gastronomicznym. W naszej ofercie znalazły się patelnie gastronomicznez najwyższej półki wykonane z aluminium, karbonu bądź żeliwne. Wybór dobrego materiału uzależniony jest od częstotliwości grillowania oraz głównego zastosowania. Do mięs i cięższych potraw zdecydowanie najlepiej sprawdzą się te żeliwne, natomiast warzywa i ryby przygotuje się wyśmienicie na patelniach z aluminium czy karbonu. 

Active filters

  • naczynie żeliwne posiada oksydowaną powierzchnię zapobiegającą rdzewieniu
  • rozgrzewa się równomiernie, długo utrzymując ciepło
  • idealne do podawania dań na gorąco
  • polecane do gotowania na otwartym ogniu, a także w piekarnikach oraz na kuchenkach gazowych, płytach grzewczych ceramicznych i indukcyjnych
  • rączka ze stali nierdzewnej
  • odkręcana rękojeść
  • naczynie żeliwne posiada oksydowaną powierzchnię zapobiegającą rdzewieniu
  • rozgrzewa się równomiernie, długo utrzymując ciepło
  • idealne do podawania dań na gorąco
  • polecane do gotowania na otwartym ogniu, a także w piekarnikach oraz na kuchenkach gazowych, płytach grzewczych ceramicznych i indukcyjnych
  • rączka ze stali nierdzewnej
  • odkręcana rękojeść
  • naczynie żeliwne posiada oksydowaną powierzchnię zapobiegającą rdzewieniu
  • rozgrzewa się równomiernie, długo utrzymując ciepło
  • idealne do podawania dań na gorąco
  • polecane do gotowania na otwartym ogniu, a także w piekarnikach oraz na kuchenkach gazowych, płytach grzewczych ceramicznych i indukcyjnych
  • rączka żeliwna
  • naczynie żeliwne o czarnej powierzchni uzyskanej dzięki procesowi wypalania
  • idealne do podawania dań na gorąco
  • grube dno sprawia, że potrawy wolno stygną
  • nieczynie żeliwne o czarnej powierzchni uzyskanej dzięki procesowi wypalania
  • idealne do podawania dań na gorąco
  • grube dno sprawia, że potrawy wolno stygną
  • dwustronną płytę grillową można używać na standardowych palnikach gazowych i elektrycznych (doskonała do przyrządzania steków po amerykańsku i argentyńsku)