Napisz do nas:
0,00 zł
Dlaczego my ?
Lider na rynku
od ponad 20 lat
Szybka dostawa
Autoryzowany serwis
Kompleksowe doradztwo
Atrakcyjne ceny
Kotleciarki
Profesjonalna kotleciarka do lokali gastronomicznych
Kotleciarka to urządzenie do mechanicznej obróbki mięsa, które jest absolutnie obowiązkowym elementem każdej dużej, profesjonalnej kuchni. Urządzenie to przygotowuje nawet do 800 kotletów na godzinę. Jest to nieprawdopodobna pomoc i usprawnienie działania kuchni, która w ciągu dnia wydaje od kilkudziesięciu do kilkuset posiłków. Korzystając z tego urządzenia, należy pamiętać, o w miarę równych porcjach mięsa. Kotleciarka ubijaj mięso każdego rodzaju, na tradycyjne kotlety, na rolady, sznycle, piersi drobiowe oraz steki. Największą zaletą korzystania z kotleciarek jest oszczędność czasu. Tłuczenie i zmiękczanie mięsa jest bardzo pracochłonnym zadaniem, na które niejednokrotnie brakuje czasu, zwłaszcza w kuchniach, w których dużo się dzieje. Dlatego urządzenie do obróbki mechanicznej, może być obsługiwane przez każdego pracownika kuchni. Kotleciarka, którą znajdziecie w naszej ofercie, jest wykonana z najwyższej jakości materiałów, a każdy element, który ma styczność z jedzeniem, został stworzony ze stali nierdzewnej. Dzięki temu utrzymanie go w czystości jest bardzo łatwe. W naszej ofercie znajduje się zarówno kotleciarka ręczna, jak i mechaniczna.
Kotleciarka , prasa do mięsa jest urządzeniem bardzo poszukiwanym
teraz setki kotletów ,rolad itp. zrobi jedna osoba w godzine