Dlaczego my ?

Lider na rynku
od ponad 20 lat

Szybka dostawa

Autoryzowany serwis

Kompleksowe doradztwo

Atrakcyjne ceny

Żeliwne

Aktywne filtry

1 382,73 zł 1 750,29 zł -21%
Zobacz
1 768,49 zł 2 238,60 zł -21%
Zobacz
2 425,36 zł 3 070,08 zł -21%
Zobacz
1 845,26 zł 2 335,77 zł -21%
Zobacz
2 461,32 zł 3 115,59 zł -21%
Zobacz
2 569,17 zł 3 252,12 zł -21%
Zobacz
179,78 zł 206,64 zł -13%
Zobacz
72,02 zł 82,78 zł -13%
Zobacz
288,93 zł 332,10 zł -13%
Zobacz
245,05 zł 281,67 zł -13%
Zobacz
197,48 zł 207,87 zł -5%
Zobacz
197,48 zł 207,87 zł -5%
Zobacz
41,95 zł 48,22 zł -13%
Zobacz
43,34 zł 49,82 zł -13%
Zobacz
67,74 zł 77,86 zł -13%
Zobacz
43,87 zł 50,43 zł -13%
Zobacz
291,17 zł 330,87 zł -12%
Zobacz
357,19 zł 405,90 zł -12%
Zobacz
552,02 zł 627,30 zł -12%
Zobacz
321,34 zł 338,25 zł -5%
Zobacz
1 382,73 zł 1 750,29 zł -21%
1 768,49 zł 2 238,60 zł -21%
2 425,36 zł 3 070,08 zł -21%
  • naczynie żeliwne posiada oksydowaną powierzchnię zapobiegającą rdzewieniu
  • rozgrzewa się równomiernie, długo utrzymując ciepło
  • idealne do podawania dań na gorąco
  • polecane do gotowania na otwartym ogniu, a także w piekarnikach oraz na kuchenkach gazowych, płytach grzewczych ceramicznych i indukcyjnych
  • rączka żeliwna
  • naczynie żeliwne o czarnej powierzchni uzyskanej dzięki procesowi wypalania
  • idealne do podawania dań na gorąco
  • grube dno sprawia, że potrawy wolno stygną
  • naczynie żeliwne posiada oksydowaną powierzchnię zapobiegającą rdzewieniu
  • rozgrzewa się równomiernie, długo utrzymując ciepło
  • idealne do podawania dań na gorąco
  • polecane do gotowania na otwartym ogniu, a także w piekarnikach oraz na kuchenkach gazowych, płytach grzewczych ceramicznych i indukcyjnych
  • rączka ze stali nierdzewnej
  • odkręcana rękojeść
  • naczynie żeliwne posiada oksydowaną powierzchnię zapobiegającą rdzewieniu
  • rozgrzewa się równomiernie, długo utrzymując ciepło
  • idealne do podawania dań na gorąco
  • polecane do gotowania na otwartym ogniu, a także w piekarnikach oraz na kuchenkach gazowych, płytach grzewczych ceramicznych i indukcyjnych
  • rączka ze stali nierdzewnej
  • odkręcana rękojeść
  • nieczynie żeliwne o czarnej powierzchni uzyskanej dzięki procesowi wypalania
  • idealne do podawania dań na gorąco
  • grube dno sprawia, że potrawy wolno stygną
  • dwustronną płytę grillową można używać na standardowych palnikach gazowych i elektrycznych (doskonała do przyrządzania steków po amerykańsku i argentyńsku)
  • nieczynie żeliwne o czarnej powierzchni uzyskanej dzięki procesowi wypalania
  • idealne do podawania dań na gorąco
  • grube dno sprawia, że potrawy wolno stygną
  • drewniana podstawa i żeliwny uchwyt w komplecie
  • wymiary podstawy: 280x155 mm
  • "naczynia wykonane z żeliwa o czarnej powierzchni
  • idealne do serwowania potraw na gorąco
  • kolor czarny uzyskany w procesie wypalania
  • długo utrzymuje wysoką temperaturę serwowanych dań
  • naczynia żeliwne wymagają zabiegu konserwacji poprzez natłuszczanie powierzchni olejem jadalnym
  • poprzez natłuszczanie powierzchni olejem jadalnym
  • "naczynia wykonane z żeliwa o czarnej powierzchni
  • idealne do serwowania potraw na gorąco
  • kolor czarny uzyskany w procesie wypalania
  • długo utrzymuje wysoką temperaturę serwowanych dań
  • naczynia żeliwne wymagają zabiegu konserwacji
  • poprzez natłuszczanie powierzchni olejem jadalnym
  • "naczynia wykonane z żeliwa o czarnej powierzchni
  • idealne do serwowania potraw na gorąco
  • kolor czarny uzyskany w procesie wypalania
  • długo utrzymuje wysoką temperaturę serwowanych dań
  • naczynia żeliwne wymagają zabiegu konserwacji
  • poprzez natłuszcanie powierzchni olejem jadalnym
  • naczynia wykonane z żeliwa o czrnej powierzchni
  • idealne do serwowania potraw na gorąco
  • kolor czarny uzyskany w procesie wypalania
  • długo utrzymuje wysoką temperaturę serwowanych dań
  • naczynia żeliwne wymagają zabiegu konserwacji
  • poprzez natłuszcanie powierzchni olejem jadalnym
  • nakładana rączka silikonowa
  • naczynia wykonane z żeliwa o czrnej powierzchni
  • idealne do serwowania potraw na gorąco
  • kolor czarny uzyskany w procesie wypalania
  • długo utrzymuje wysoką temperaturę serwowanych dań
  • naczynia żeliwne wymagają zabiegu konserwacji
  • poprzez natłuszcanie powierzchni olejem jadalnym