Napisz do nas:
0,00 zł
Dlaczego my ?
Lider na rynku
od ponad 20 lat
Szybka dostawa
Autoryzowany serwis
Kompleksowe doradztwo
Atrakcyjne ceny
Noże do mięsa
Różne rodzaje mięsa i wędlin wymagają innego ostrza zarówno pod względem kształtu, jak i grubości. Dlatego w tej kategorii naszego sklepu znajdziecie bardzo szeroki wybór profesjonalnych noży do mięsa. Charakteryzują się bardzo dobrą jakością wykonania, dostosowaniem do typu i rodzaju mięsa, a także trwałością i odpornością na uszkodzenia mechaniczne. Znajdziecie u nas zatem noże do wędlin, noże masarskie, do pieczeni, drobiu, a także nóż masarski. Wszystkie wykonane zostały ze stali nierdzewnej pierwszej klasy lub stali węglowej. Kute są z jednego kawałka, co jest gwarancją niezwykłej trwałości, odporności i jednoczesnej siły, jaką można przełożyć na ostrze. Ich bardzo dużą zaletą jest możliwość mycia w zmywarce. Dzięki temu noże nawet po wielu latach użytkowania wciąż są higieniczne. Bardzo duży wybór noży sprawia, że każdy szef kuchni skompletować będzie mógł niezbędne w każdej profesjonalnej kuchni narzędzia pracy. Zapraszamy do szczegółowego przyjrzenia się produktom w tej kategorii.
- twardość ostrza 52-54 HRC
- noże Stalgast wykonane są z kutego pręta stalowego
- rękojeść dopasowana w sposób uniemożliwiający gromadzenie się resztek w miejscach łączenia
- Długość - L : 195 mm
- Mycie w zmywarce : Tak
- Kolor : czarny
- antypoślizgowa rękojeść wykonana z dwóch rodzajów tworzywa, twardego (kolor czerwony), oraz miękkiego (kolor zielony)
- ostrze ze stali chromowo-molibdenowej, o twardości 54-56 HRC
- można myć w zmywarce i wyparzać
- antypoślizgowa rękojeść wykonana z dwóch rodzajów tworzywa, twardego (kolor czerwony), oraz miękkiego (kolor zielony)
- ostrze ze stali chromowo-molibdenowej, o twardości 54-56 HRC
- można myć w zmywarce i wyparzać
- Długość - L : 180 mm
- Kolor : zielony
- antypoślizgowa rękojeść wykonana z dwóch rodzajów tworzywa, twardego (kolor czerwony), oraz miękkiego (kolor zielony)
- ostrze ze stali chromowo-molibdenowej, o twardości 54-56 HRC
- można myć w zmywarce i wyparzać
- Długość - L : 250 mm
- Mycie w zmywarce : Tak
- Kolor : czerwony
- Długość - L : 250 mm
- Mycie w zmywarce : Tak
- Kolor : czerwony
- twardość ostrza 52-54 HRC
- rękojeść dopasowana w sposób uniemożliwiający gromadzenie się resztek w miejscach łączenia
- ostrza noża ze stali nierdzewnej utwadzanej przez walcowanie
- można myć w zmywarkach i wyparzać
- Długość - L : 170 mm
- Kolor : zielony
- antypoślizgowa rękojeść wykonana z dwóch rodzajów tworzywa, twardego (kolor czerwony), oraz miękkiego (kolor zielony)
- ostrze ze stali chromowo-molibdenowej, o twardości 54-56 HRC
- można myć w zmywarce i wyparzać
- antypoślizgowa rękojeść wykonana z dwóch rodzajów tworzywa, twardego (kolor czerwony), oraz miękkiego (kolor zielony)
- ostrze ze stali chromowo-molibdenowej, o twardości 54-56 HRC
- można myć w zmywarce i wyparzać