Napisz do nas:
0,00 zł
Dlaczego my ?
Lider na rynku
od ponad 20 lat
Szybka dostawa
Autoryzowany serwis
Kompleksowe doradztwo
Atrakcyjne ceny
Kuchnia
Sercem każdej restauracji jest jej kuchnia. Dlatego z myślą o profesjonalnych i wykwalifikowanych szefach kuchni zebraliśmy w tej kategorii najlepsze i obowiązkowe elementy wyposażenia każdej kuchni gastronomicznej. Począwszy od kuchni gazowych, na drobnych dodatkach kończąc. Idealne przygotowane potrawy wymagają czasu i precyzji dlatego dzięki podstawowemu wyposażeniu oraz niezbędnym akcesoriom możliwe będzie wyczarowanie najwykwintniejszych dań. Znajdziecie u nas wyposażenie dla dużych kuchni gastronomicznych, gdzie idealnie sprawdzą się ciągi grzewcze, jak i mniejszych lokali gastronomicznych, gdzie prym wiodą urządzenia wolnostojące. Stal nierdzewna z kolei jest gwarantem utrzymania odpowiedniej higieny i porządku. Bardzo ważne jest również odpowiednie zagospodarowanie przestrzeni i stworzenie idealnego miejsca do pracy w kuchni. Niezbędne w tym mogą być drobne urządzenia kuchenne, czy wózki do flambirowania, których zadaniem jest przede wszystkim ułatwiać pracę. Zapraszamy do zapoznania się z naszą ofertą.
- linia profesjonalnych garnków satynowanych ze stali nierdzewnej
- technologia wielowarstwowego dna zapewnia dobre przewodzenie ciepła
- kapsułowe dno gwarantuje odporność na korozję
- nienagrzewające się wielopunktowo zgrzewane uchwyty
- garnek posiada wzmocnioną krawędź górną i dodatkowo wzmocnione uchwyty
- z kolorowym uchwytem
- można myć i wyparzać w zmywarce
- ostrze wykonane ze stali nierdzewnej
- Materiał wykonania : stal węglowa
- Długość - L : 200 mm
- Mycie w zmywarce : Tak
- obudowa ze stali nierdzewnej
- uchwyt umożliwiający zawieszenie
- wskaźnik temperatury -40÷40°C
- antypoślizgowa rękojeść wykonana z dwóch rodzajów tworzywa, twardego (kolor czerwony), oraz miękkiego (kolor zielony)
- ostrze ze stali chromowo-molibdenowej, o twardości 54-56 HRC
- można myć w zmywarce i wyparzać
- rondel stalowy satynowany
- wielowarstwowe dno kapsułowe
- idealny do sosów
- wykonana z wytrzymałego tworzywa sztucznego
- system odprowadzania wody
- wyciągany kosz
Piece konwekcyjno parowe UNOX
Piec konwekcyjno-parowy, to piec konwekcyjny, ale posiadający dodatkowo funkcję naparowywania komory. Piece konwekcyjno-parowe podobnie jak piece konwekcyjne umożliwiają gotowanie, pieczenie blanszowanie, obróbkę termiczno-parową oraz gotowanie i pieczenie w niskich temperaturach.
widelec trójzębny wykonany z jednego kawałka stali
- wilgotność 25%÷95%
- możliwość powieszenia
- możliwość wzorcowania termometru za 180,- zł netto
- sprzedawany bez baterii ( pasuje bateria typu AAA)
- temperatura 0÷50°C