Napisz do nas:
0,00 zł
Dlaczego my ?
Lider na rynku
od ponad 20 lat
Szybka dostawa
Autoryzowany serwis
Kompleksowe doradztwo
Atrakcyjne ceny
Kuchnia
Sercem każdej restauracji jest jej kuchnia. Dlatego z myślą o profesjonalnych i wykwalifikowanych szefach kuchni zebraliśmy w tej kategorii najlepsze i obowiązkowe elementy wyposażenia każdej kuchni gastronomicznej. Począwszy od kuchni gazowych, na drobnych dodatkach kończąc. Idealne przygotowane potrawy wymagają czasu i precyzji dlatego dzięki podstawowemu wyposażeniu oraz niezbędnym akcesoriom możliwe będzie wyczarowanie najwykwintniejszych dań. Znajdziecie u nas wyposażenie dla dużych kuchni gastronomicznych, gdzie idealnie sprawdzą się ciągi grzewcze, jak i mniejszych lokali gastronomicznych, gdzie prym wiodą urządzenia wolnostojące. Stal nierdzewna z kolei jest gwarantem utrzymania odpowiedniej higieny i porządku. Bardzo ważne jest również odpowiednie zagospodarowanie przestrzeni i stworzenie idealnego miejsca do pracy w kuchni. Niezbędne w tym mogą być drobne urządzenia kuchenne, czy wózki do flambirowania, których zadaniem jest przede wszystkim ułatwiać pracę. Zapraszamy do zapoznania się z naszą ofertą.
- rant 10 mm
- podziałka wewnątrz wiadra
- antypoślizgowa rękojeść wykonana z dwóch rodzajów tworzywa, twardego (kolor czerwony), oraz miękkiego (kolor zielony)
- ostrze ze stali chromowo-molibdenowej, o twardości 54-56 HRC
- można myć w zmywarce i wyparzać
- licza ostrzy - 45
- profesjonalny siekacz zmiękczający do mięsa
- ostrza w dwóch rzędach wykonane z wysokiej jakości stali nierdzewnej
- poręczny
- sprawia, że mięso jest delikatniejsze, miękkie i bardziej soczyste
- włókna mięsa zostają nacięte, nie zmiażdzone
- czas obróbki mięsa jak i jego smażenia, pieczenia lub grillowania ulega znacznemu skróceniu
- możliwość zdjęcia stopki w celu czyszczenia
- Uwaga! Należy zachować ostrożność przy myciu - bardzo ostre noże
- Materiał wykonania : stal węglowa
- Długość - L : 115 mm
- Mycie w zmywarce : Tak
- nóż z kółkiem w komplecie
- otwiera puszki o wysokości od 20 do 400 mm
- mocowany do blatu stołu zaciskiem ślimakowym i wkrętami
- profesjonalna chochla monoblok
- pozbawiona spawów, wykonana z jednego kawałka stali
- łatwa w utrzymaniu czystości
- ergonomiczny, zagięty uchwyt do zawieszania
- profesjonalna łyżka cedzakowa monoblok
- pozbawiona spawów, wykonana z jednego kawałka stali
- łatwa w utrzymaniu czystości
- ergonomiczny, zagięty uchwyt do zawieszania
Elektryczne piece RATIONAL iClassic Pro to rewolucyjne urządzenia do przygotowywania posiłków, które rozpoznają, wyczuwają i zapamiętują przygotowywane w nich posiłki. Stworzone w niemieckiej firmie Rational charakteryzują się użyciem najnowocześniejszych technologii, które wpływają nie tylko na jakość urządzeń, ale przede wszystkim na komfort ich użytkowania.
Nowy standard w gastronomii dzięki Rational iClassicPro
Pieczenie, smażenie, grillowanie, gotowanie na parze, frytowanie, gotowania w niskiej temperaturze - wszystko to możesz wykonywać jeszcze prościej, sprytniej oraz efektywniej.
- mieszadło wykonane z drewna bukowego
- grubość 20 mm
- rondel stalowy satynowany
- wielowarstwowe dno kapsułowe
- idealny do sosów