Napisz do nas:
0,00 zł
Dlaczego my ?
Lider na rynku
od ponad 20 lat
Szybka dostawa
Autoryzowany serwis
Kompleksowe doradztwo
Atrakcyjne ceny
Z sondą
Termometry z sondą to najpopularniejszy tym termometrów w kuchni. Urządzenia te służą do monitorowania temperatury mięs, steków, pieczeni, a nawet ciast. Ich działanie jest bardzo proste, sonda umieszczana jest w daniu, a wyświetlacz wskazuję nam jego temperaturę. Jest to niezastąpione urządzenie w przypadku przygotowywania steków, które poza samym wysmażeniem mięsa muszą mieć jeszcze odpowiednią temperaturę. W naszej ofercie znajdziecie zatem termometry składane, cyfrowe, analogowe, a także specjalne termometry do mleka. Wszystkie stworzone są z najwyższej jakości materiałów, z największą dbałością o szczegóły. Zebraliśmy tutaj termometry produkowane przez czołowych przedstawicieli branży gastronomicznej, po to właśnie, by nawet najbardziej wymagający kucharz mógł znaleźć idealne dla siebie narzędzie do pracy. Znajdą one swe zastosowanie w każdej profesjonalnej kuchni, czy to w małym, czy dużym lokalu gastronomicznym.
- obudowa ze stali nierdzewnej 18/10
- wskaźnik temperatury - 0÷300°C
- sonda 210 mm
- pokrowiec na sondę
- możliwość wzorcowania termometru za 280,- zł netto
- sprzedawany bez baterii (pasuje bateria A76 lub LR44)
- temperatura -50÷280°C
- obracana sonda ze stali nierdzewnej
- funkcja zatrzymania odczytu
- pomiar w stopniach Celsius i Fahrenheit
- sprzedawany bez baterii (pasuje bateria typu AAA)
- temperatura -50÷300°C / -58÷572°F
- możliwość wzorcowania termometru za 180,- zł netto