Napisz do nas:
0,00 zł
Dlaczego my ?
Lider na rynku
od ponad 20 lat
Szybka dostawa
Autoryzowany serwis
Kompleksowe doradztwo
Atrakcyjne ceny
Noże do filetowania
Filetowanie to jedna z trudniejszych kuchennych operacji wykonywanych za pomocą noża. Jest to precyzyjna i wymagająca dużych umiejętności czynność, która jednak nie może udać się bez odpowiedniego noża do filetowania. Dlatego w naszej ofercie znalazły się noże stworzone właśnie do tego. Charakteryzują się one krótkim, wygiętym na końcu ostrzem z mocno spiczastym czubkiem. Ostrza ponadto muszą być bardzo ostre, by bez problemu przeciąć surowe mięso. Kształt tych noży nie jest przypadkowy. Pozwala na szybkie i jednorazowe przecięcie mięsa, bez konieczności powtarzania tej czynności. Wszystkie dostępne tutaj elementy wyposażenia zostały stworzone z najwyższej jakości materiałów, które są gwarantem niezawodności nawet po wielu latach użytkowania. Antypoślizgowe uchwyty zapobiegają wymykaniu się noża z rąk. Ich dużą zaletą jest możliwość mycia w zmywarce, a szeroki wybór tych przyborów sprawi, że nawet najbardziej wybredny szef kuchni skompletuje swój zestaw noży do filetowania.
- Długość - L : 155 mm
- Mycie w zmywarce : Tak
- Kolor : czarny
- Długość - L : 180 mm
- Mycie w zmywarce : Tak
- Kolor : czarny
- antypoślizgowa rękojeść wykonana z dwóch rodzajów tworzywa, twardego (kolor czerwony), oraz miękkiego (kolor zielony)
- ostrze ze stali chromowo-molibdenowej, o twardości 54-56 HRC
- można myć w zmywarce i wyparzać
- antypoślizgowa rękojeść wykonana z dwóch rodzajów tworzywa, twardego (kolor czerwony), oraz miękkiego (kolor zielony)
- ostrze ze stali chromowo-molibdenowej, o twardości 54-56 HRC
- można myć w zmywarce i wyparzać
- antypoślizgowa rękojeść wykonana z dwóch rodzajów tworzywa, twardego (kolor czerwony), oraz miękkiego (kolor zielony)
- ostrze ze stali chromowo-molibdenowej, o twardości 54-56 HRC
- można myć w zmywarce i wyparzać