Piły do kości

Masarnie, punkty garmażeryjne a nieraz także kuchnie restauracyjne mierzyć muszą się z nie lada wyzwaniem, jakim jest przepoławianie kości. Dlatego najlepsi światowi producenci sprzętu gastronomicznego wychodząc naprzeciw potrzebom, stworzyli piły do kości. Są to profesjonalne, specjalistyczne urządzenia, które wbudowane zostały w stalowe, mocne obudowy. Sama piła umieszczona jest na podstawie. Aby wszystko przebiegało bezpiecznie, zamontowany został również popychacz mięsa. Wszystko po to, aby zminimalizować niebezpieczeństwo uszkodzenia ciała przez osobę pracującą za pomocą piły. W naszej ofercie znajdziecie piły w różnym rozmiarze i o różnym charakterze. Posiadamy małe piły, które świetnie sprawdzą się w niewielkich masarniach, a także bardzo duży sprzęt, dzięki któremu możliwe będzie przecięcie najgrubszych kości. Dobór odpowiedniego urządzenia powinien być uzależniony od przeznaczenia, intensywności użytkowania oraz specyfiki danej produkcji mięsa.

Active filters

5 353,45 zł 7 435,35 zł -28%
Zobacz
5 017,56 zł 7 378,77 zł -32%
Zobacz
5 541,15 zł 6 519,00 zł -15%
Zobacz
5 739,43 zł 6 832,65 zł -16%
Zobacz
268,19 zł 339,48 zł -21%
Zobacz
5 017,56 zł 7 378,77 zł -32%
5 541,15 zł 6 519,00 zł -15%
5 739,43 zł 6 832,65 zł -16%
268,19 zł 339,48 zł -21%