Nóż HACCP do kebabaszynki piecz.shoarmy 35cm-brązowy

Nóż HACCP do kebabaszynki piecz.shoarmy 35cm-brązowy

49,20 zł
40,34 zł Brutto Zyskujesz 18%

32.80 zł Netto

Najniższa cena w okresie 30 dni przed promocją: 44,28 zł

: 842966

Ilość

Profesjonalny nóż HACCP do wędlin i gotowanych mięs w szczególności kebaba i shoarmy. Rączka w kolorze brązowym ułatwia rozpoznanie noża w kuchni. Noże Hendi charakteryzują się wysoką jakością oraz uniwersalnością, prezentowany model rekomendowany jest do użytku w restauracjach i barach, można stosować również w domowej kuchni.

Cechy produktu:
– wykonany ze stali nierdzewnej
– szlif kulowy zapewnia krojenie bez przywierania
– uchwyt z polipropylenu, zgodnie z normami HACCP
– każdy nóż jest w osobnym estetycznym blistrze
– można myć w zmywarkach

opis/ charakterystyka: nóż do kebaba, shoarmy i szynki
długość noża mm: 490
długość ostrza mm: 350
grubość w mm: 1,7
Seria: HACCP
842966

Opis

Długość
350/490

Obejrzane

Masz pytanie ?

Zadzwoń
33 853 48 05

Jesteśmy do Twojej dyspozycji
od poniedziałku do piątku
8:00 - 17:00
oraz w soboty
10:00 - 13:00

Proponowane produkty