Napisz do nas:
0,00 zł
Forma do tarty śr.24 cm | D-3214-24 DE BUYER
178.50 zł Netto
Ultra wytrzymała perforowana forma ze stali nierdzewnej, idealna do słodkich lub wytrawnych tart. Nadaje się do intensywnego, profesjonalnego użytku.
Można stosować do zimnych lub gorących wyrobów cukierniczych - bez ograniczenia temperatury.
Równomierne, idealne wypieczenie ciast dzięki 2-milimetrowym perforacjom na całej powierzchni formy. Perforowana konstrukcja zapewnia doskonałe przewodzenie ciepła dla szybkiego, równomiernego pieczenia i odprowadzenia pary w celu uzyskania chrupkości wierzchu ciasta.
Forma posiada zdejmowane dno: łatwe wyjmowanie ciasta z formy i łatwe czyszczenie. Forma może być myta w zmywarce.
Można używać samej formy ze stali nierdzewnej lub z wkładem - papierem do pieczenia.
Forma dostarczana jest z nieprzywierającym, specjalistycznym wkładem - papierem do pieczenia, który idealnie dopasowuje się do formy. Wkład wykonany z włókna szklanego pokrytego PTFE (politetrafluoroetylenu – teflon), wielokrotnego użytku (ponad 200 razy). Temperatura użytkowania wkładu: od -170°C do +260°C.
Perforacje o średnicy 2 mm AIR SYSTEM®:
- doskonałe, równomierne wypieczenie ciasta
- to krótszy czas pieczenia (15% - 25 %)
- uzyskania chrupiących rezultatów
- uzyskanie idealnych krawędzi ciasta i nieskazitelnego wykończenia
Cechy produktu
- nadaje się do intensywnego, profesjonalnego użytku
- perforowana konstrukcja zapewnia doskonałe przewodzenie ciepła i odprowadzenia pary w celu uzyskania chrupkości wierzchu ciasta oraz krótszy czas pieczenia (15% - 25 %)
- forma posiada zdejmowane dno: łatwe wyjmowanie ciasta z formy i łatwe czyszczenie
- można myć w zmywarce
- można używać samej formy ze stali nierdzewnej lub z wkładem - papierem do pieczenia
- forma sprzedawana z wkładem wykonanym z włókna szklanego pokrytego PTFE (politetrafluoroetylenu – teflon), wkład wielokrotnego użytku (ponad 200 razy)
Obejrzane
Masz pytanie ?
Zadzwoń
33 853 48 05
Jesteśmy do Twojej dyspozycji
od poniedziałku do piątku
8:00 - 17:00
oraz w soboty
10:00 - 13:00