Napisz do nas:
0,00 zł
Kotleciarka do mięsa | MA-GA KM20
3,995.00 zł Netto
Kotleciarka do mięsa KM20 jest profesjonalnym urządzeniem do ugniatania i zmiękczania mięsa. Znajduje zastosowanie w sklepach, placówkach zbiorowego żywienia, w zakładach gastronomicznych i przetwórstwa żywności oraz w cateringu.
Maszyna została przygotowana z bardzo dużą starannością w zakresie utrzymania czystości i bezpieczeństwa użytkowania. Wysokie położenie otworu wlotowego zabezpiecza przed dotknięciem obracających się noży na wałkach. Zastosowanie polerowanej obudowy o regularnych kształtach sprawia, że urządzenie jest bardzo łatwe w czyszczeniu. Odpowiednia wysokość wylotu umożliwia zastosowanie naczyń gastronomicznych i poprawia komfort użytkowania. Wykończenie Obudowa napędu wykonana ze stali nierdzewnej.Obudowa modułu kotleciarki wykonana z aluminiumanodowanego. Zestaw tnący Segmenty ugniatające wykonane ze stali nierdzewnej.
Cechy urządzenia:
- Łatwo demontowalna obudowa modułu wraz z zestawem wałków ugniatających,
- Łatwość czyszczenia obudowy urządzenia,
- Stalowa przekładnia zębata smarowana smarem półpłynnym,
- Wyposażona w zespół specjalnie ukształtowanych segmentów ugniatających wykonanych ze stali nierdzewnej,
- Duża wydajność użytkowa
– skuteczne rozgniatanie już w pierwszym cyklu Ograniczenia
Nie używać urządzenia do ugniatania zmrożonego mięsa, mięsa z kością a także do kruszenia samych kości oraz do mięsa drobiowego. Elementy maszyny stykające się z żywnością myć codziennie, po myciu osuszyć. Zabrania się mycia całej maszyny strumieniem wody. Maszyna spełnia standardy CE w zakresie bezpieczeństwa i higieny: - EN 60204-1:2010 (Bezp. elektryczne) - Dyr. 2006/42/WE
długość: | 650 mm |
szerokość: | 244 mm |
wysokość: | 440 mm |
moc całkowita: | 0.75 kW |
napięcie: | 230 V |
waga: | 27 kg |
materiał: |
|
zasilanie: | elektryczne |
Obejrzane
Masz pytanie ?
Zadzwoń
33 853 48 05
Jesteśmy do Twojej dyspozycji
od poniedziałku do piątku
8:00 - 17:00
oraz w soboty
10:00 - 13:00