Obróbka termiczna

Obróbka termiczna - niezbędny sprzęt

Obróbka termiczna to sam proces przygotowywania posiłków. Poza garnkami, patelniami i piecami istnieje szereg urządzeń, które sprawiają, że obróbka termiczna dań jest szybsza, wygodniejsza, łatwiejsza i zapewnia interesujące efekty. Dostępne w naszej ofercie urządzenia kuchenne do obróbki termicznej podzieliliśmy dla waszej wygody na mniejsze podkategorie. Znajdziecie u nas zatem frytkownice, gofrownice, naleśnikarki, opiekacze, makaroniarki, cyrkulatory Sous Vide, płyty grillowe i całe grille. Wszystkie te produkty charakteryzują się najwyższą jakością wykonania, współpracujemy wyłącznie z najlepszymi markami na świecie. Poza profesjonalnymi sprzętami w naszej ofercie znajdziecie także to, co z powodzeniem mogłoby być elementem domowej kuchni, czyli np. czajniki, tostery, kuchenki mikrofalowe i kuchenki indukcyjne. Mnogość produktów i bardzo szeroki wybór sprawią, że nawet najbardziej wybredny szef kuchni znajdzie u nas coś dla siebie. Zapraszamy do szczegółowego przyjrzenia się produktom w tej kategorii.

Wysokiej jakości urządzenia do obróbki termicznej

Obróbka termiczna mięsa i innych produktów spożywczych to czynność wykonywana w każdej profesjonalnej kuchni. Dlatego urządzenia do obróbki termicznej odgrywają w lokalach gastronomicznych bardzo istotną rolę. Są to różnego rodzaju piece i grille gastronomiczne, a także naleśnikarki, frytownice, gofrownice, czajniki, opiekacze, tostery czy kuchenki mikrofalowe.

Jak powinna wyglądać profesjonalna obróbka termiczna żywności?

Warto inwestować w wysokiej jakości urządzenia do obróbki termicznej, które działają szybko i precyzyjnie. W naszym sklepie internetowym stawiamy na sprzęt znanych i uznanych na rynku marek. Obróbka cieplna potraw w gastronomii realizowana jest przy pomocy różnego rodzaju sprzętów. Są to zarówno duże urządzenia, jak i sprzęty o wiele mniejsze. Ich wybór powinien być podyktowany przede wszystkim rodzajem prowadzonego lokalu gastronomicznego. 

Obróbka termiczna w profesjonalnej kuchni

Zacząć  trzeba od tego, że obróbka cieplna żywności na ogół odbywa się w czasie smażenia, gotowania, grillowania czy pieczenia produktów spożywczych. Dostępne w naszej ofercie urządzenia do obróbki termicznej doskonale sprawdzają się w każdych warunkach. Podgrzewacze pozwalają np. na utrzymanie stałej temperatury dania, a kuchenki mikrofalowe sprawiają, że jest ono szybko gotowe do spożycia. Jeśli jest problem z wyborem odpowiedniego sprzętu - napisz, a na pewno pomożemy. 

Aktywne filtry

30,26 zł 36,90 zł -18%
Zobacz
684,27 zł 900,36 zł -24%
Zobacz
1 065,49 zł 1 383,75 zł -23%
Zobacz
964,32 zł 1 205,40 zł -20%
Zobacz
111,36 zł 139,19 zł -20%
Zobacz
130,11 zł 158,67 zł -18%
Zobacz
120,02 zł 146,37 zł -18%
Zobacz
177,51 zł 216,48 zł -18%
Zobacz
452,86 zł 552,27 zł -18%
Zobacz
241,06 zł 293,97 zł -18%
Zobacz
109,94 zł 134,07 zł -18%
Zobacz
62,51 zł 74,42 zł -16%
Zobacz
40,01 zł 52,64 zł -24%
Zobacz
396,02 zł 501,29 zł -21%
Zobacz
35,63 zł 44,54 zł -20%
Zobacz
171,00 zł 213,75 zł -20%
Zobacz
244,03 zł 305,04 zł -20%
Zobacz
547,10 zł 683,88 zł -20%
Zobacz
180,54 zł 220,17 zł -18%
Zobacz
402,43 zł 490,77 zł -18%
Zobacz
148,61 zł 185,76 zł -20%
Zobacz
1 196,54 zł 1 574,40 zł -24%
Zobacz
13,11 zł 15,99 zł -18%
Zobacz
4 265,37 zł 5 201,67 zł -18%
Zobacz
1 249,66 zł 1 523,97 zł -18%
Zobacz
483,12 zł 589,17 zł -18%
Zobacz
652,49 zł 858,54 zł -24%
Zobacz
590,72 zł 798,27 zł -26%
Zobacz
876,47 zł 1 068,87 zł -18%
Zobacz
442,78 zł 539,97 zł -18%
Zobacz
705,01 zł 859,77 zł -18%
Zobacz
1 065,49 zł 1 383,75 zł -23%
130,11 zł 158,67 zł -18%
120,02 zł 146,37 zł -18%
177,51 zł 216,48 zł -18%
109,94 zł 134,07 zł -18%

Kompaktowa alternatywa dla tradycyjnego urządzenia do gotowania sous-vide – w towarzystwie pasujących garnków poręczny cyrkulator sous-vide może być z powodzeniem stosowany w wielu miejscach, dzięki czemu idealnie nadaje się do użytku mobilnego

402,43 zł 490,77 zł -18%
13,11 zł 15,99 zł -18%
1 249,66 zł 1 523,97 zł -18%
483,12 zł 589,17 zł -18%
876,47 zł 1 068,87 zł -18%